Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2006, 15:42   #195
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
ed no mam cie za znawce tematu wiec jesli mowisz ze pomaga i to wyrazie to ok. bo duzo zdjec bede robil na dyskotekach i jak do tej pory robilem to z lampa to mi takie zamazance wychodzily mam nadzieje ze ten aparacik wlasnie ze stabilizacja obrazu bedzie duzo odpowiedniejszy... A jakies wady Ed tego S2 moze znasz? Podobno jakies szumy straszne wychodza na nim..... I czy obsluguje MMC karty tez? Bo wolalbym miec MMC bo mam takie w TEL... to bym mial do dwoch urzadzen to samo...
niestety szumy na ISO 200 i 400 są duże.

lampa błyskowa pomimo małych wymiarów daje nezły strzał - 4-5 metrów wszyscy ładnie naświetleni.

MCC chodzą, choć to tylko z instrukcji wiem.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post