Witam !
Cytat:
|
Napisany przez epol
(...)
@ro29 - Siemens nie ma standardowo kodow aparatu (nie liczac SX1), wiec pozostaje Ci zdjecie sim-locka (razem z tym jest kasowany kod aparatu). Do zrobienia sim-locka w A65 trzeba ciac TP, wiec gwarancja zostaje anulowana. No chyba, ze uzyje ktos Martecha wtedy chyba nie trzeba ciac.
|
No to mnie trochę zmartwiłeś - szczególnie, że zdjęcie Simlocka wymaga takich operacji (które z tego co słyszałem, nie zawsze kończą się pomyślnie) - myślałem, że tak jak w innych modelach kabelek, program i po sprawie. No chyba, że ten Martech - ale nie wiem czy to mają w komisach (a na pewno nie we wszystkich). Oczywiście na razie nie planuję ściągać, ale jakby co to niewesoło to wygląda.
Cytat:
|
Napisany przez epol
(...)
Jakis czas uzywalem A65 i nie zauwazylem tego, aby bylo echo. Wystepowalo to jak uzywalem Motoroli z nizszej polki.(...)
|
To echo to chyba dotyczyło A70 ...
Cytat:
|
Napisany przez epol
(...)
Fakt A65 jak dla mnie jest zbyt wolny, ale to tylko seria "A" za ~100zl. Nie mozna juz tego np darowac niektorym modelem SE.(...)
|
Nie dziwię się, mi to na razie nie przeszkadza, ale jak ktoś dużo korzysta to może to być dla niektórych osób irytujące.
Cytat:
|
Napisany przez epol
(...) W marcu konczy mi sie umowa i przechodze z numerkiem do Popa, wiec moze przejde sie w rachunkiem i zobaczymy co mi da swietna Era  Bardzo watpie by mi dali wiecej niz dawala Idea. No wlasnie, Idea, az sie lezka w oku kreci  (...)
|
Do POP'a

- oj, oj - ja bym się do tego nie przyznawał na Forum - co prawda to trochę lepiej niż ORANGE GO (jakby mieli startery POP'a jak kupowałem to też bym wziął), ale to jednak według niektórych najgorsza sieć ...
A myśląc o starej IDEI też trochę żal - byl moment, że mieli niezłe oferty na czele z POP'em - cóż teraz nie jest już tak pięknie ...jest ....pomarańczowo (tylko jakieś kwaśne te pomarańcza)
Pozdrawiam
ro29