Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2006, 20:30   #11
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez epol
(...)
@ro29 - Siemens nie ma standardowo kodow aparatu (nie liczac SX1), wiec pozostaje Ci zdjecie sim-locka (razem z tym jest kasowany kod aparatu). Do zrobienia sim-locka w A65 trzeba ciac TP, wiec gwarancja zostaje anulowana. No chyba, ze uzyje ktos Martecha wtedy chyba nie trzeba ciac.
No to mnie trochę zmartwiłeś - szczególnie, że zdjęcie Simlocka wymaga takich operacji (które z tego co słyszałem, nie zawsze kończą się pomyślnie) - myślałem, że tak jak w innych modelach kabelek, program i po sprawie. No chyba, że ten Martech - ale nie wiem czy to mają w komisach (a na pewno nie we wszystkich). Oczywiście na razie nie planuję ściągać, ale jakby co to niewesoło to wygląda.
Cytat:
Napisany przez epol
(...)
Jakis czas uzywalem A65 i nie zauwazylem tego, aby bylo echo. Wystepowalo to jak uzywalem Motoroli z nizszej polki.(...)
To echo to chyba dotyczyło A70 ...
Cytat:
Napisany przez epol
(...)
Fakt A65 jak dla mnie jest zbyt wolny, ale to tylko seria "A" za ~100zl. Nie mozna juz tego np darowac niektorym modelem SE.(...)
Nie dziwię się, mi to na razie nie przeszkadza, ale jak ktoś dużo korzysta to może to być dla niektórych osób irytujące.
Cytat:
Napisany przez epol
(...) W marcu konczy mi sie umowa i przechodze z numerkiem do Popa, wiec moze przejde sie w rachunkiem i zobaczymy co mi da swietna Era Bardzo watpie by mi dali wiecej niz dawala Idea. No wlasnie, Idea, az sie lezka w oku kreci (...)
Do POP'a - oj, oj - ja bym się do tego nie przyznawał na Forum - co prawda to trochę lepiej niż ORANGE GO (jakby mieli startery POP'a jak kupowałem to też bym wziął), ale to jednak według niektórych najgorsza sieć ...
A myśląc o starej IDEI też trochę żal - byl moment, że mieli niezłe oferty na czele z POP'em - cóż teraz nie jest już tak pięknie ...jest ....pomarańczowo (tylko jakieś kwaśne te pomarańcza)

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 13.02.2006 o godz. 20:35
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post