Dyskusja: jakie najlepsze RW
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2002, 18:51   #12
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Marius_The_Mad napisa***322;(a)
Verbatim

Nie ma lepszych RW. Czasami trafiają się tylko równie dobre. Czasami, podkreślam. 8)
To chyba racja. Ja ostatnio uzywam dysan 650MB 10x, mam 5 sztuk ale piluje ciagle jedna zeby sprawdzic ile wytrzyma i musze przyznac ze jestem mile zaskoczony. Wytrzymala juz ok 250 nagran, glownie proby z muza i ciagle chodzi bez zarzutu. Jest juz niezle porysowana ale muzyka ciagle brzmi dobrze, nie ma slyszalnych bledow czego nie da sie powiedziec o akossie (700MB 10x) - sluchanie z niego muzy to nieporozumienie a przeszedl tylko kilka nagran.