Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2006, 18:15   #10
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Teraz zwracam sie do nielicznych. To jest normalne, przeciez wszyscy tak robia. to MY jestesmy nienormalni bo nie uznajemy szkoly jako miejsca do tego typu spotkan, kamerek krecacych nasze zmagania z zyciem, bo nie traktujemy zycia jak jednego wielkiego amerykanskiego show. Jestesmy nienormalni, bo od potrzymania przez kobiete czlonka wolimy kilka godzin spedzic na rozmowie, przytuleni do siebie, gdy jest nam ze soba dobrze. Jestesmy nienormalni pozniewaz uwazamy ze to co sie dzieje jest nienormlane. Jestesmy nienormalni gdyż czujemu obrzydzenie do takich chorych sytuacji, w ktorych dziewczyna maca kolesia, w szkole podczas przerwy a inny kreci to jak w jakims dupnym realityshow.

Jezeli to jest nienormalnosc to jak najbardziej jestem "NIENORMALNY"

dla wszystkich nienormalnych

.....

edt:

@woitas - takie jedno ale. wynika z twego dowcipu ze tez jestem pedalem.... Ale sorry 16 to dziecko. Sam strary nie jestem - 21 lat. Na sama mysl o 16-nastce jest mi niedobrze. Moze poprostu wole Kobiety a nie dziewczynki....

Ostatnio zmieniany przez polakT : 14.02.2006 o godz. 18:24
polakT jest offline