Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2006, 18:11   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kristoferros
O matko i córko! Andrzejj9 - Ty, zapalony fotograf, kupiłeś jakiegoś Panasonica?
Mój ojciec kupił

Cytat:
Ja uważam, że dni świetności ta firma ma za sobą - nawet w dziedzinie RTV...

Co do aparatów - to uznaję tylko 4 marki: Nikon, Canon, Minolta i Pentax... i w życiu bym nie kupił aparatu jakiegoś początkującego producenta, choćby nie wiem jak był dobry w innych dziedzinach. Tak jak napisał tom-as - specjalizacja - doświadczenie - robi swoje.

Czekam aż lustrzanki cyfrowe Nikona potanieją... poczekam sobie, ale nic innego nie mam zamiaru kupować.
Dla mnie Panasonic to zawsze był synonim jakości jeśli chodzi o sprzęt grający. Nic innego tej firmy nie wydawało mi się dobre (a już zwłaszcza telewizory) i nie kupowałem. Aparat... nie moja decyzja

----
EDIT

Ale zwróć uwagę jeszcze na jedno - Panasonic może i był wtedy początkującą firmą w segmencie aparatów, ale to, co tak naprawdę się liczyło, czyli optykę miał od Leici, czyli trudno o lepszą rekomendację. Cała elektronika i obudowa to już rzecz mniej ważna i zresztą tu akurat na Panasonica powodu do narzekania nie ma.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post