Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2006, 22:27   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Stef
tak, naklejka jest obwiazkowa jesli masz nowe, biale rejestracje.nie wiem jaki jest mandat za brak tego...ale po cos to jest. teraz nie rozwazam czy to potrzebne czy nie.
a mowienie ze to przeszkadza jest wyssane z palca. jesli bys nie wiedzial ze to tam jest.. to wsiadajac do samochodu i jadac.. raczej bys nie zauwazyl tego jesli nikt by ci o tym nie przypomnial.

a jadac samochodem, to patrzac w prawy dolny rog szyby widzisz tam co najwyzej bliskie otoczenie twjego samochodu,wiec toeretyczne mowienie ze czegos nie zuwazysz jest bezsensowne.
Osoba idaca bokiem ulicy zostanie zauwazona na pewno. wiec nie wiem w czym tkwi problem
W czasie wakacji dużo jeździłem po lesie i nie raz musiałem hamować z powodu różnych małych zwierzątek wybiegających na drogę, czy to wiewiórek, zajęcy, czy nawet.. żaby.. I zgadzam się, że osoby taka nalepka nie zasłoni (chociaż np. może zasłonić nogę osoby wychodzącej zza autobusu, a ta noga jest jedyną widoczną częścią ostrzegającą przed pieszym i dającą cenną dodatkową sekundę na reakcję..), ale potrafię wyobrazić sobie sytuację, kiedy może zaszkodzić.

Cytat:
Napisany przez Kristoferros
To jest obligatoryjne czy Ci się podoba, czy nie. Policjant w takim przypadku ma obowiązek i prawo zabrać Ci dowód rejestracyjny... ale... przecież Tobie nic nie zrobią... jesteś wyjątkiem... nie musisz się stosować - oni dostosują się do Ciebie - normalnie Chuck N.
Nawet jeśli to tylko żart, to powstrzymaj się jak możesz od takich odzywek. Może to spięcia z kilkoma użytkownikami forum mnie na to uwrażliwiły, ale naprawdę mam dosyć wszystkich takich insynuacji za jakiego to ja wspaniałego człowieka się uważam, najlepszego we wszystkim itp.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post