Cytat:
Napisany przez Kenyiro
czlowieku fdd zawsze sie przydaje kiedy go ci trza a pozatym moze sobie byc kiedys ci sie przyda [ czyli teraz jak masz problem  ]
|
Zawsze istnieje rozwiązanie

Jak był potrzebny poszperałem w sieci i znalazlem bootowalna plytke z tym narzedziem

Nie chciało mi się jechać do znajomych i samemu zrobić bootowaljej płytki ot tak jestem leniwy

naped dyskietek kosztuje okolo 30 zł, a jak składałem kompa to wolalem dołożyć te 30 w inne akcesoria. Owszem mógłbym go sobie kupic, ale przydałby sie też nowy zasilacz bo mam zasilacz no name!, nowy wiatraczek, bo ostatnio temp byla 70 stopni przy obudowie oczywiście otwartej!( w biosie włączyłem już opcje żeby wyłączał kompa jak dojdzie do 75) klawiatura przezyla juz sporo kliknięć i wygląda nieciekawie i nawet ostatnio moge powiedziec ze cześciej nie działa niż działa ( coś z kabelkiem lub portem przy plycie głównej). Ostatnio zainwestowałem w używany monitor EIZO 800zl i kupilem bubel :/ porysowany ekran, kineskop strzela (byłem w serwisie i powiedzieli na początku, że coś zregenerują, później powiedzieli, że to kineskop i jest nie do naprawy) czekam tylko jak strzeli raz a porządnie i znów wróce do swojego poczciwego Deawoo 15" który ma teraz 14 lat i wciąż działa! Komputer to studnia bez dna, ale gdybym uznal ze potrzebna mi jest stacja dyskietek to bym ją kupił, jężeli spotkam klawiature normalną (bez dodatkowych klawiszy, przewodowa, która zawsze będzie działać nawet pod dosem

gdzie klawidze insert home page up down end delete są na swoich miejscach, a nie gdzieś gdzie nie powinny i gdzie przyciski przy naciskaniu nie robią za dużo hałasu, no zgodzę sie na 3 dodatkowe klawisze, do których nie trzeba wgrywać sterowników - klawisz 2x windows i prawy klawisz myszki) to ją kupię nawet za 100zl ).
No no no ale sie na tworzyłem

:cool:
Pozdrawiam
i
życzę
słodkich snów, miłego dnia, szerokiej drogi, *
*- niepotrzebne skreślić