Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2006, 23:44   #28
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kristoferros
A jakby rzeczywiście znał dobrze angielski, to znalazłby sam rozwiązanie w internecie w ciągu paru(nastu) minut.
Na internecie jeśli się uprzesz znajdziesz wszystko. Ale jeżeli kto inny zna gotowe rozwiązanie i może ci to po prostu jasno wytłumaczyć, to wczytywanie się w dziesiątki stron i listy dyskusyjne jest po prostu stratą czasu. Ja przynajmniej tak do tego podchodzę, dlatego rzadko jeśli w ogóle zdarza mi się odesłać kogoś do google lub wyszukiwarki, jeśli mogę przeznaczyć dwie minuty i udzielić mu odpowiedzi na pytanie.

A mojej znajomości angielskiego nie powinieneś oceniać, bo nie masz ku temu podstaw. Ja jednak mam wrażenie, że mieszkając w Ameryce przez rok i kończąc tam szkołę średnią trochę ten język poznałem..

Cytat:
Sorry andrzejj9, ale zaczynasz marudzić jak stary kawaler.
Dla mnie temat zakończył się na twojej odpowiedzi, co wcześniej napisałem. Wszystko moje późniejsze posty były odpowiedzią na kolejne wypowiedzi się pojawiające. Jeśli uważasz, że moja marudność objawia się tym, że nie chcę pozostawić bez odpowiedzi prób pomocy ze strony innych osób, o którą zresztą sam na początku poprosiłem, to decyduję się pozostać marudnym.

Bo i starym kawalerem ciągle jestem

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline