Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.02.2006, 12:39   #519
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Rozmawiają dwie koleżanki:
-Chodzisz z Jurkiem już dwa lata, czy poprosił cię już o rękę?
-O rękę to jeszcze nie!

Jaś do Małgosi:
-Małgosiu, choć do mnie, pobawimy się w telefon!
-A na czym polega ta zabawa, Jasiu?
-Ty się położysz, a ja ci wykręcę numerek!

-Czym się różnią damskie majtki od męskich?
-W męskie wsuwa się nogi, a w damskie -ręce!

Wraca mąż z polowania, a tu żona z kochankiem w łóżku.
- Wyłaź z łóżka! - krzyczy mąż do kochanka.
Kochanek wyskakuje i zasłania dłońmi swoje klejnociki. Mąż ze spokojem celuje z dwururki w te klejnociki. Kochanek krzyczy:
- Nie wygłupiaj się, daj szansę!
Na to mąż do kochanka:
- No dobra, rozbujaj!

Podczas polowania myśliwy strzelił sobie przypadkowo śrutem w krocze. Odtransportowano go do szpitala i szybko zoperowano. Gdy mężczyzna budzi się z narkozy natychmiast sprawdza swoje "klejnoty".
Po wstępnych oględzinach oddycha z ulgą ,zaskoczony profesjonalizmem lekarzy.Operacja się udała ,wszystko na swoim miejscu.
Po chwili przychodzi chirurg ,który wykonał zabieg i wręcza pacjentowi wizytówkę:
-To adres mojego brata ,umówiłem go z panem na jutro.Proszę koniecznie pojawić sie u niego.
-Ale tu jest napisane,że on zajmuje się zawodowo grą na flecie?
-Tak i właśnie pokaże panu jak układać palce,żeby nie nasikać sobie w oko.

Jasio mówi do mamy:
- Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tato kazał mi wstać i ustąpić miejsce kobiecie.
- To bardzo ładnie.
- Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post