Witam !
Cytat:
|
Napisany przez MaciejT
Era TakTak: podwojne doladowanie, odslona druga (Heyah, odslona pierwsza): http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=13676
Teraz szczesliwi uzytkownicy POP, GO, i Simplus moga cieszyc sie, ze uzytkownicy TakTaka oraz Heyah skacza z radosci (uzytkownicy TakTaka skacza z radosci juz po raz drugi).
|
A ja się nie cieszę, bo jestem użytkownikiem Orange GO, ale do szczęśliwych użytkowników się nie zaliczam ...- bo prostu jest jak jest ...
Mam nadzieję, że Orange zrozumie, że oprócz cen podstawowych trzeba zaoferować jakieś dodatki - co prawda czasem się pojawiają - jak teraz te rozmowy w Orange/stacjonarne za 30 groszy - tylko, że niestety brak naliczania sekundowego (chyba ??), obniża wartość tej oferty.
Chyba zaczął się ruch w cenach, bo Sami Swoi, obniżyli ceny połączeń do innych sieci komórkowych - i naprawdę teraz jeśli ktoś głównie rozmawia i nie potrzeba mu jakiś dodatkowych usług itd. - to jest to naprawdę najlepsza oferta cenowa. Tylko te najdroższe sms'y ...
A co do moich problemów z Siemens'em A65
W kwestii baterii sprawa się wyjaśniła w taki sposób, że jeśli przez 3 dni bardzo mało go używałem (dwie rozmowy odebrane, chyba z 4 sms'y) - i prawie nic nie przestawiałem - to miałem jeszcze 60% mocy. Więc podejrzewam, że w takiej sytuacji wytrzymałby jeszcze z 3 dni co najmniej. Oczywiście jak zacząłem wczoraj trochę w nim zmieniać itd. to spadek był już bardzo szybki. Oczywiście wiem, że to ogólnie normalne - tylko jak na mój gust zdecydowanie za mocne - gdybym np. ten telefon potrzebował naprawdę intensywnie - to chyba trzeba by go było codziennie - albo max co dwa dni, ładować.
Natomiast sprawa zasięgu - w mieszkaniu, czy w innym budynku mam zawsze brak jednego >, a często i >> - natomiast poza domem, na otwartej przestrzeni brakuje tylko > - albo najczęściej jest max. Więc nie jest źle chyba.
Natomiast zgadzam się z opiniami wyrażonymi także w tym poście, że Siemensy z tej "półki" są dość wolne - cóż ...
Mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś wymieniał w tym lub podobnym modelu obudowę ?? Na razie nie planuję tego, ale jakbym trafił kupić coś taniego to bym chętnie wymienił - ta już ma trochę rysek. Jak to zrobić (aby czegoś nie zepsuć

) I czy jej wymiana nie spowoduje ew. utraty gwarancji ?
Pozdrawiam
ro29