Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.02.2006, 13:47   #47
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez demek
ogladal ktos dzis biegi?
niezla tragedia
ale widac tutaj bylo jak ambitna jest justyna mimo, ze ledwo co szla nie chciala sie poddac az wkoncu zemdlala
no ale poczekajmy az cos wiecej nam powiedza
Niestety oglądałem (wczoraj), bieg Justyny. Nawet specjalnie jak mi się przypomniało, że Ona biegnie, to przełozyłem jedną sprawę, aby zostać przed południem w domu i pooglądać - później trochę żałowałem ...

Na pewno dla niej to była tragedia - jednak z tego co piszą, chyba sama popełniła błąd: http://turyn2006.interia.pl/info/infid/719348
Cóż trema, presja wyniku - tylko, że Ona tam nie jest sama - ktoś znów czegoś nie dopilnował. Ogólnie to mi jej jednak jest żal ...
Natomiast inna kwestia to organizacja pomocy medycznej itd. - wygląda to fatalnie. Wiadomo to wielka impreza - ale bezpieczeństwo pownno się liczyć na pierwszym miejscu !

Niestety występy naszych olimpijczyków w ostatnich dniach są albo pechowe - jak wczoraj Justyny - albo bardzo słabe - np. występy Polaków w snowboardzie - cross mężczyzn. Wypadli kiepsko, nawet komentator w TV - co rzadko się zdarza - było burzony ich fatalną postawą - przede wszystkim kreowaniem ich na nadzieje - co prawda to dośc loteryjna dyscyplina - ale jakby poddali się bez walki.

W skeletonie kobiet, Monika Wołowiec jest 15 - choć jak słyszy się, że sama się przygotowywała, a na miejscu nie ma nawet trenera, nikogo do pomocy itd. - to jak ma ona rywalizować z zawodnikami, przy których pracują sztaby ludzi - filmują przejazdy, analizują itd.

Cóż nasze nadzieję, jakby z kolejnymi dniami topnieją ... Ale Olimpiada jeszcze trwa i szanse zawsze są - ciekaw jestem jak dziś i jutro zaprezentują się Małysz i spółka

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post