Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2006, 00:12   #49
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez Lukash
moim zdaniem ktore podtrzymuje juz od poczatku olimpiady to przywieziemy zero medali, Małysz jak bedzie w pierwszej 10 to bedzie sukces takie jest moje zdanie..zobaczymy czy sie sprawdzi do konca olimpiady...
Obyś nie miał racji kolego ...
Choć patrząc realistycznie masz na to dość znaczne szanse.
Cóż - chyba brak nam dużo - pieniędzy, organizacji, a także czasem motywacji i woli walki. Oczywiście nie zawsze ...

W konkursie skoków zobaczy jutro tylko trzech Polaków. Jednak patrząc na wyniki eliminacji - na za dużo liczyć nie możemy chyba. Oczywiście eliminacje to nie konkurs - wszystko się może zdarzyć. Najbardziej boję się jednak zawirowań pogody - bo może znowu naszym nie powieje, a konkurentom jak najbardziej
Nie wiem - okaże się to jutro - ale mam takie dziwne wrażenie, że nasi skoczkowie jakby po występie na średniej skoczni uznali, że plan już wypełnili - poszło im tam bądź co bądź nieźle - i boję się, że gdzieś w psychice mają już wpisane, że jakby co to już swoje zrobili - no może po za Adamem Małyszem - który zapowiada walkę o medal.
Obym się jednak mylił

A pomijając występy Polaków - oglądałem dziś finały snowboardu - cross kobiet - chyba pierwszy raz w życiu - i naprawdę fajne to było - ciekawsze np. od tych wszystkich zjazdów, gigantów itd. - a emocje - największe były w finale - jadąca na pierwszym miejscu - chyba amerykanka - cieszyła się już ze złota, a tutaj nagłe upadek i zanim się podniosła, dogoniła ją szwajcarka
Choć jeśli mam być szczery reguły i duży udział sedziów trochę psują zabawę - niby wiadomo kto wjechał na metę pierwszy, ale za chwile okazać się może ze z czwórki trójka została zdyskwalifikowana.
Cóż taka dyscyplina - ale mimo tego mi sie spodobała
Szkoda tylko, że wczoraj nasi reprezentancji "dali z siebie wszystko, ale jakoś im nie wyszło" ...

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 18.02.2006 o godz. 00:51
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post