Cytat:
Napisany przez ro29
Fajnie się złożyło  - oglądaliśmy to samo i jeszcze postanowiliśmy napisać o tym w tym samym czasie (patrz mój poprzedni post)
I masz rację - że była to może i pycha zawodniczki - aczkolwiek podejrzewam, że inne też może na jej miejscu chciały by się popisać - jak to czasem kolarze podnoszą ręce na mecie, a w tym momencie ktoś ich wyprzedza.
A ciekaw jestem czy nic poważnego nie stało się z jedną z tych Kanadyjek, która wypadła z trasy (jeśli dobrze pamiętam, było to też w finale) - tylko przez moment pokazali, jak się nią zajmują lekarze...
ro29
|
Niby tak, ale wiesz.. radość ze zwycięstwa to jedno, a takie.. pokazywanie, że ma się dużą przewagę i można jeszcze trochę powygłupiać to drugie.. Ale generalnie nie chcę tego oceniać, bo to decyzja zawodniczki, a ja jednak patrzę przez pewien pryzmat doświadczeń z amerykanami i ich opinii na temat siebie i swojego kraju.
Co do Kanadyjki to nie wiem, nie widziałem żadnych powtórek, tylko we właściwej jeździe jak wypadła z trasy. Tam nie wyglądało to specjalnie groźnie, ale różnie to bywa. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.