Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2006, 18:36   #13
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Nie widze nic chorego w tej sytuacji. Co wiecej, jak juz rozpatrujemy to w kategoriach moralizatorskich, to przeciez miales pirackiego Windowsa Pro, wiec podejrzenie nie powinno byc takie obuzajace

O ile nie byl to OEM i nie zmieniles sprzetu to nikt nie powinien robic Ci problemu i dostaniesz nowy klucz.
Acha - widze ze naklejka wiec to OEM, takze wszystko zalezy od tego czy zmieniales sprzet.
Zadzwoniłem, troche to trwało wypytywali czemu tak wiele formatów było, czy oby na pewno na jednym PC jest zainstalowany i zamiast nowego seriala podali mi numerki do wpisania w polach od A do G po wpisaniu system aktywowany
Jak zrobić kopie tej aktywacji żeby zaistniała sytuacja się więcej nie powtórzyła ? odrazu mówie że zrobienie kopi aktywajci programem TweankXP Pro odpada

Załanczam screen tego okna co mi wyskakiwało przed aktywacją
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
I jak tu miec leglane oprogramowanie....-2.jpg  

Ostatnio zmieniany przez mgit : 18.02.2006 o godz. 18:39
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post