Cytat:
Napisany przez mgit
Pomijając kwestie mojej ortografi, to samo dzieje się z każdym obrazem czy to zrobionym Alcoholem czy zassanym z sieci 
|
hmmmmmm szczerze powiedziawszy to nie wiem :? napewno dzieje sie tak przy kopiach robionych przeze mnie..a czy z sieci??nie wiem poniewaz z sieci są ISO i nagrywam je w NERO..a tamte sam robie MDS..
teraz zauwazylem cos dziwnego..dvd decrypter w opcjach ma mozliwosc wyboru aspi/spti itd...domyślnie mam ustawione SPTI..i jest ok..ale jak dam na ASPI to mi nie znajduje DVD RW i wywala błąd..ale aspi check pokazuje że wszytsko mam poinstalowane (przed chwilka dla pewności jeszcze przeinstalowałem ASPI)
EDIT----
a wogóle jak włoże DVD+R to mi nagrywa od razu..tylko -R jakby miały cos w sobie że się dłużej rozkręcają..ale dlaczego Decrypter sobie radzi spoko?? (aha btw. w decrypterze w opcjach jest do wyboru SAO i PACKET..mam SAO..dlaczego nie ma nigdzie DAO?? alkohol juz ma :? )
EDIT 2--------
no więc tak jak mówiłem..DVD + R i problemu nie ma..od razu rusza..DVD-R problem jest..ale co ciekawe też TYLKO podczas wypalania z obrazów..jeśli chce nagrać zwykłą kompilacje (np. filmy w divx) to tez od razu rusza na DVD-R!! co do cholery??