Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2006, 12:38   #150
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Do POP'a - oj, oj - ja bym się do tego nie przyznawał na Forum - co prawda to trochę lepiej niż ORANGE GO (jakby mieli startery POP'a jak kupowałem to też bym wziął), ale to jednak według niektórych najgorsza sieć ...
A myśląc o starej IDEI też trochę żal - byl moment, że mieli niezłe oferty na czele z POP'em - cóż teraz nie jest już tak pięknie ...jest ....pomarańczowo (tylko jakieś kwaśne te pomarańcza)
Nie wiem jak w Orange, ale w POPie taryfa jest oki. 1gr za sms w sieci, 30gr/min w sieci (sekundowka jest) czego chciec wiecej? Moze tylko Era ma ciut taniej no i SS, ale to juz inna sprawa

Tylko niech mi nie mowia uzytkownicy Hei, ze maja lepiej

Aaa, z Orange Go mozna sie przenies do POPa.

Cytat:
Napisany przez MaciejT
Teraz szczesliwi uzytkownicy POP, GO, i Simplus moga cieszyc sie, ze uzytkownicy TakTaka oraz Heyah skacza z radosci (uzytkownicy TakTaka skacza z radosci juz po raz drugi).
W sumie to mam chyba wiecej doladowania gratis na numerze z POPa (korzystam z abonamentu i popa) niz tamci u konkurencji Praktycznie co doladowanie dostaje 30% lub 40% wiecej

Cytat:
Napisany przez ro29
Mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś wymieniał w tym lub podobnym modelu obudowę ?? Na razie nie planuję tego, ale jakbym trafił kupić coś taniego to bym chętnie wymienił - ta już ma trochę rysek. Jak to zrobić (aby czegoś nie zepsuć ) I czy jej wymiana nie spowoduje ew. utraty gwarancji ?
Nie mam teraz tego modelu przed soba, ale wydaje mi sie, ze trzeba odkrecic srubki, aby zdjac przedni panel, wiec gwarancje utracisz.
A swoja droga podrobki sa kiepskiej jakosci.