Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2006, 14:28   #151
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Nie wiem jak w Orange, ale w POPie taryfa jest oki. 1gr za sms w sieci, 30gr/min w sieci (sekundowka jest) czego chciec wiecej? Moze tylko Era ma ciut taniej no i SS, ale to juz inna sprawa

Tylko niech mi nie mowia uzytkownicy Hei, ze maja lepiej

Aaa, z Orange Go mozna sie przenies do POPa. (...)
Witam !
Niestety w Orange nie ma żadnych pakietów na sms'y. Z tym, że jak wiadomo te pakiety dotyczą zawsze własniej sieci - tak się składa, że mam znajomych w różnych - a głównie w Plusie - więc raczej i tak mnie to nie urządza. A po drugie opłaca się to jak rzeczywiście się dużo pisze - w przypadku np. POP'a - powyżej 40 sms'ów w sieci na miesiąc.
Co do możliwości przejścia z Orange do POP'a - właśnie sobie to poczytałem,
i kiepsko to wygląda, bo w POP'ie minuta w sieci i na stacjonarne to 80 groszy - a w Orange GO mam 60 groszy (80 tylko do innych sieci komórkowych). A ja właśnie jak na razie najwięcej dzwonię na stacjonarne - więc mi się to nie opłaca.
Natomiast co do tych 30 groszy za minutę w sieci w POP'ie - nie znalazłem tej oferty - jesli dotyczy to tylko ORANGE/POP/IDEA to odpada, ale jakby jeszcze dotyczyła stacjonarnych i miało jak piszesz naliczanie sekundowe - to może bym się do POP'a przeniósł. Bo teraz w ORANGE GO - te 30 groszy za minutę w sieci i na stacjonarne - to chyba nie ma naliczania sekundowego - tzn. nic o tym regulaminie tej promocji nie ma.

Cytat:
Napisany przez epol
(...)
Nie mam teraz tego modelu przed soba, ale wydaje mi sie, ze trzeba odkrecic srubki, aby zdjac przedni panel, wiec gwarancje utracisz.
A swoja droga podrobki sa kiepskiej jakosci.
Może i masz rację, ale podejrzewam, że taki oryginał to znowu drogi jest, więc opłacało by się wymienić jakby rzeczywiście obudowa była już w kiepskim stanie - a ta moja w najgorszym jeszcze nie jest, jedynie trochę starta na brzegach i lekko porysowana szybka (ale widać to tylko jak nie ma podświetlenia).
A co do gwarancji - tak jej się trzymam, ale jak patrzę co teoretycznie przez to tracę (simlocka zdjąć nie, obudowy wymienić nie itd.) to przy używanym telefonie za cenę niewiele większą niż 100 zł zaczyna chyba tracić sens ...

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 19.02.2006 o godz. 14:32
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post