Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2006, 14:46   #73
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam ponownie !

Dziś w sporcie po wiadomościach, trener Justyny Kowalczyk przeprosił za tamto zachowanie - i na zgodę podali sobie z kamerzystą rękę.
I to mi się podoba, każdemu mogą puścić nerwy, szczególnie w chwili takiej jak wtedy - ale trzeba umieć przyznać się do błędu (choć to czasem bardzo trudne ...).
Pozdrawiam
ro29
I w porządku, tak należało to dokończyć.

Choć jak dla mnie jest w tym coś więcej - ale ogólnie, nie akurat w tym wypadku. Otóż najwięcej mówią o danym człowieku nie jego obserwacje na codzień, kiedy może przybrać jakąś maskę i tak się pokazywać. Człowiek staje się takim, jakim jest wewnątrz naprawdę, właśnie w sytuacjach kryzysowych, kiedy dana sprawa angażuje go tak bardzo, że nie starcza już uwagi na utrzymywanie tej maski.

Co nie znaczy, że ten trener jest gburem, który napada na ludzi, daleki jestem od takiego stwierdzenia. Po prostu warto czasami przyjrzeć się ludziom, kiedy stają się.. "nie sobą". Bo może to właśnie wtedy pokazują jakąś część siebie, która jest normalnie głęboko skrywana.

(ale to taki zdecydowanie off-topic ).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post