Cytat:
Napisany przez Berion
Pomóc Ci nie potrafię, nie znam nikogo z V12<.
Natomiast jeśli chodzi o Pendrive'a to sformatuj go na FAT16, na FAT32 żadko, który jest widziany. Mój Kingstone DataTraveler II 512 USB2.0 jest rozpoznawany tylko na "starym facie".
HDDCobmo, HDDConnect i innych wynalazków nigdy nie widziałem w Polsce. Nawet na allegro/ebay, więc doóki ktoś nie zainwestuje w to pozostaje zagranica 
|
Moj pendrive jest juz na FAT16, ale to raczej wersja I (z boku widnieje piekny napis DTI/512) - a wlasnie ona nie chce wspolpracowac z PS2 z tego co czytalem. Sciagnalem troche USBD.IRX i trzeba bedize w uLELF przetestowac je po kolei, ale narazie efekt ten sam ... dioda na pd miga jak szalona i na tym praca staje

w myPS2 1.1 efekt ten sam. Jesli sam korzystasz z jakiegos specyficznego z ktorym dziala to poprosze o info.
To jednak poboczny problem - nadal staram sie dojsc dlaczego USB Advance nie dziala. Zastanawia mnie brak USBD.IRX do tego programu (podejrzewam, ze po prostu driver jest wbudowany lub korzysta z domyslnego sterownika PS2). Brak tez pliku konfiguracyjnego. Coz - moze ktos jeszcze sie odezwie w temacie