Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2006, 22:26   #7
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Ja mało takich telefonów miewam - ale w ostatni piętek miałem dwa w takiej samej sprawie - pierwsze pytanie - czy mam pomiędzy 25 a 39 lat, następne rok urodzenia i właściwe pytanie ...ilu stacji radiowych z muzyką słuchałem w ostatnim miesiącu (albo tygodniu) przez conajmniej godzinę.
Moja odpowiedź ( w 100 % prawdziwa !!!) - brzmiała 0 (zero) !!!
Ale się zdziwili !!
A to szczera prawda bo naprawdę od jakiegoś czasu radia nie słucham żadnego (czasem się coś zdarzy - mecz czy coś innego - ale to bardzo rzadko).

Najlepiej jak zadzwoniła Pani z TP (po tym jak podpisaliśmy umowę z Tele2) i próbowała mnie namówić na abonament darmowe wieczory - prawie się z nią pokłóciłem, bo mi wmawiała, że wszyscy będą musieli odejść z abonamentu standartowego)

A jak kiedyś dwa razy też zadzwonili z propozycją chyba tego abonamentu - 60 minut gratis - to kończyło się na tym, że ja się pytałem: - ale naliczanie jest sekundowe z OPŁATĄ początkową - one na to, że tak - no to ja, że to przecież wychodzi zazwyczaj drożej - ... i w tym momencie chyba zauważały, że trafiły na zorientowanego i przyznawały mi rację

I jeszcze słówko o akwizytorach - bardzo rzadko się u nas pojawiają - ale właśnie w piątek był jeden z perfumami - kręcił jak diabli, najpierw mi dał do ręki myślałem, że to gratis, później się okazało, że to kosztuje 30, ale mi sprzeda po 15 - na końcu miałem go dosyć, a to co sprzedawał jakoś na markowe mi nie wyglądało

I to tyle

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post