Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2006, 11:35   #118
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez fony
tak... co mnie zdziwic juz moze?
wczoraj sie dowiedzialem ze pewna bliska mi osoba w wieku 15 lat (!) 'uzywala' sobie seksu analnego i oralnego... jak dla mnie chora rzecz.. a powod - nie bylo nic innego do roboty
nic mnie chyba jednak juz w tym kraju nie zadziwi... skoro mozna to robic z nudow, to robia to tez i w szkole..
a to ze rocznik '85 jest ostatnim 'normalnym' - z tym sie nie zgadzam, jestem z rocznika '88 i dla mnie wiekszosc takich sytuacji jest chorych... nie wiem jak mozna do tego dopuscic w takim wieku
Widzisz, to jest niestety to, czego nie lubię, ale co generalnie stosować trzeba - uogólnianie. Nawet jeśli ty nie pasujesz do tego opisu (i chwała ci za to ) to nie znaczy, że twoi rówieśnicy tacy nie są. Sam zresztą piszesz o koleżance.

Niestety pokolenie się zmienia i to moim zdaniem zmienia na gorsze. Ale to nie tylko wina szkoły, chociaż jej również. To wina także tego, że dużo rodziców, nawet chcąc po prostu nie ma czasu na odpowiednie wychowywanie dzieci. Praca na dwa etaty, zmęczenie, rozdrażnienie itp. spowodowane sytuacją w kraju. To wszystko musi się na coś przekładać..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline