Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2006, 19:21   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sowasowinski
A ja mam taki problem:
Mam kompa z bratem na spolke, mam windowsa xp.
Brat po ostatnim formacie zalozym dwa loginy moj i jego lecz problem w tym ze ja mam konto z ograniczeniami a on jest adminem, przez co niemoge nic sobie zainstalowac na kompie, prosilem go aby zmienil to lecz nieslocha .
Co mam zrobic zeby albo zlamac jego haslo ustawic siebie na admina a jego ogranczyc albo w jakis sposob poprostu ustawic siebie adminem.

Za jakiakolwiek pomoc z gory serdecznie dziekuje
co należy zrobić:
ładnie brata poprosić i przekonać, że nie będziesz robił bzdur.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post