Witam !
Cytat:
|
Napisany przez andrzejj9
Heh, przez to, że tak mało się w temacie udzielacie, jestem zmuszony pobić swój osobisty rekord jeśli chodzi o ilość postów pod rząd w temacie. No ale cóż.. 
(...)
|
Masz rację @
andrzejj9 - sam trochę zaniedbałem założony przez siebie temat - aczkolwiek, chyba się zgodzisz, że patrząc tak ogólnie na występy Polaków to za bardzo nie ma co pisać ...
Ale dzisiejszy dzień nie był zły - piąte miejsce drużyny to na pewno miłe zaskoczenie - i pewien sukces. Oczywiście - bądźmy szczerzy - patrząc na skoki najlepszych, to widać było, że raczej nie mamy szansy aby z nimi walczyć - i chyba zajeliśmy - realnie patrząc - pierwsze z możliwych miejsc. Aczkolwiek - ja po pierwszej serii miałem nawet nadzieję na brązowy medal

. Gdyby Małysz przekroczył zdecydowanie 130 metrów, a Mateja skoczył nie bliżej tylko dalej w II serii - strata do 3 miejsca nie była by taka duża ...
Ale cóż - jest jak jest - i tak dobrze, że nasi pozbierali się po tym nieudanym sobotnim konkursie - bo bałem się, że będą tutaj skakać tak z obowiązku - i będzie problem z wejściem nawet do finału. A tutaj taka miła niespodzianka - więc gratulacje dla nich za punktowane dobre miejsce i wolę walki
A ciekaw jestem z czego bardziej się Kutin cieszył - z 5 miejsca Polaków, czy złota swoich Rodaków
Ale o tej aferze co wokół niego wybuchła nie chce mi się pisać - jedno mnie tylko rozśmieszyło - jak komentator stwierdził, że jak chce pogadać Tajner z Kutinem, to muszą wziąść Kruczka ze sobą jako tłumacza !!!! I dlatego uważam, że pomysł na obcych trenerów nie zawsze jest dobry
Pozdrawiam
ro29