Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2006, 00:12   #12
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Po tym tekscie (nie patrzylem wczesniej jak dyskusja byla na pierwotny temat) propozycja zamkniecia byla o godzinie 12.00 (Yarozelsky), potem o 13.00 Skubi, potem Ty o 19.00 i nowu o 21.00 po raz drugi. Gwarantuje Ci ze odpowiednie osoby zajmujace sie tym dzialem wiedza o tym temacie, w szczegolnosci z tego powodu ze sie w nim wypowiadaja i nie ma sensu powtarzac o zamknieciu co 2 godziny - jak moderator dzialu uzna za stosowne to zamknie i wszelkie motywowanie (tym bardziej kilkakrotne, powtorne raptem po 2 godzinach) jest nie na miejscu - to on ponosi odpowiedzialnosc za nie-zamkniecie nieodpowiedniego tematu, lub za zamkniecie odpowiedniego.

I odnoszenie sie znowu do tej prywatnej sytuacji ktora sobie tu fony opisal jest troche nie na temat, bo ja nie na to teraz zwracalem uwage. Tamta sprawe mamy juz wyjasniona - rozmowa o tego typu kryteriach i hierarchii moralnosci, a tym bardziej o jakis rozterkach emocjonalnych zwiazanych z konkretnymi przykladami z zycia prywatnego to temat na sesje, czy na rozmowe z bliska osoba a nie na posta na forum.cdrinfo.pl . Mi chodzi o to zeby decyzje o zamknieciu pozostawic moderatorowi tego dzialu - on za to odpowiada a nie uzytkownicy przez ktorego te decyzje by ewentualnie podjal. Ja natomiast proponuje po prostu ODEJSC od tego tematu, co jest metoda bezinwazyjna, wrecz ewolucyjna i nic nie trzeba bedzie robic.
pawelblu jest offline