Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2006, 00:25   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Mi chodzi o to zeby decyzje o zamknieciu pozostawic moderatorowi tego dzialu - on za to odpowiada a nie uzytkownicy przez ktorego te decyzje by ewentualnie podjal. Ja natomiast proponuje po prostu ODEJSC od tego tematu, co jest metoda bezinwazyjna, wrecz ewolucyjna i nic nie trzeba bedzie robic.
Tak też to widzę. Stwierdziłem, że nie ma potrzeby zamykac tematu, jeśli można go po prostu dalej nie ciągnąć, a że docelowo topic dotyczył czegoś innego, to w przyszłości być może do głównego tematu ktoś będzie chciał jeszcze coś dodać.

Jeśli chcecie to mogę zamknąć temat, ale to raczej na wyraźną prośbę autora, bo jako taki nie łamie on regulaminu forum, ani w żaden inny sposób nie narusza jego porządku i sam nie daję sobie prawa, żeby podejmować decyzję o jego zamknięciu bez takich wyraźnych przyczyn.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline