Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2006, 23:29   #83
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !

Masz rację @andrzejj9 - sam trochę zaniedbałem założony przez siebie temat - aczkolwiek, chyba się zgodzisz, że patrząc tak ogólnie na występy Polaków to za bardzo nie ma co pisać ...
No nie ma, nie ma.. Ale ja to się tak niepatriotycznie cieszę też z ciekawych występów zawodników innych narodowości

Cytat:
Ale dzisiejszy dzień nie był zły - piąte miejsce drużyny to na pewno miłe zaskoczenie - i pewien sukces. Oczywiście - bądźmy szczerzy - patrząc na skoki najlepszych, to widać było, że raczej nie mamy szansy aby z nimi walczyć - i chyba zajeliśmy - realnie patrząc - pierwsze z możliwych miejsc. Aczkolwiek - ja po pierwszej serii miałem nawet nadzieję na brązowy medal . Gdyby Małysz przekroczył zdecydowanie 130 metrów, a Mateja skoczył nie bliżej tylko dalej w II serii - strata do 3 miejsca nie była by taka duża ...
Szczerze mówiąc też zaczynałem oglądać drugą z serię z nastawieniem, że jest szansa na medal. Bo była i to nawet nie taka zupełnie nierealna. Niecały punkt do Niemców i około 7 do Norwegów to naprawdę niewiele.

Ale prawie wszyscy ich zawodnicy w drugiej serii skakali rewelacyjnie i już po drugiej miniserii wiadomo było, że na medal szans nie ma. No i trudno, nie zmienia to jednak faktu, że i Polacy zaprezentowali się dobrze, a ich występ zdecydowanie można zaliczyć do udanych. Mogli, zwłaszcza w drugiej serii skoczyć trochę lepiej, ale przy skokach Norwegów i Niemców wyższe miejsce i tak nie było już w zasięgu. Ale i tak jest dobrze

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post