Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2006, 00:54   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
A ja sie dziwie czemu mam prawa reke bardziej umiesniana ^_^

andrzejj9 proponuje zamiast wydawac kase samemu zrobic sobie przyrzadzik o podobnym dzialaniu. znajdz jakas solidna metalowa rureczke, nawierc w niej otwor przez ktory przeciagniesz (solidna) linke. Na koncu linki zawies odpowiednie obciazenie podnies rece zeby z tlowiem twrzyly Ci mnij wiecej kat 90 stopni i nawijaj sznurek na rurke samymi nadgarstkami. gwarantuje ze probowalem i na prawde rozwija duza partie miesni... A i kasa w kieszeni
Pomysł dobry i w sumie podobnie ćwiczę na siłowni, ale tą "kulką" zainteresowałem się przede wszystkim dlatego, żeby mieć w domu, pod ręką coś, co można w wolnej chwili wziąć i kilka minut poćwiczyć. Tak więc zostanę przy tym, chociaż ten pomysł (plus jeden poprzedni.. ) też jest dobry.

@ sobrus

To właśnie o tej nazwie od początku myślałem, ale nie mogłem sobie przypomnieć. Znalazłem nawet na jednej aukcji:

http://www.swistak.pl/aukcje/1122140.html

Co prawda sprzedający w tym momencie nie wystawia, ale może jeszcze ma. Cena w każdym razie jest już dużo bardziej zachęcająca. Zastanawia mnie tylko, jak w końcu jest z tymi dodatkowymi drganiami - na jednej aukcji piszą, że jest to szkodliwe i niepożąden, tutaj, że powoduje dodatkowe zalety. Każdy chwali swoje jak zawsze..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post