Cytat:
|
Napisany przez mallow
A ja sie dziwie czemu mam prawa reke bardziej umiesniana ^_^
andrzejj9 proponuje zamiast wydawac kase samemu zrobic sobie przyrzadzik o podobnym dzialaniu. znajdz jakas solidna metalowa rureczke, nawierc w niej otwor przez ktory przeciagniesz (solidna) linke. Na koncu linki zawies odpowiednie obciazenie podnies rece zeby z tlowiem twrzyly Ci mnij wiecej kat 90 stopni i nawijaj sznurek na rurke samymi nadgarstkami. gwarantuje ze probowalem i na prawde rozwija duza partie miesni... A i kasa w kieszeni 
|
Pomysł dobry i w sumie podobnie ćwiczę na siłowni, ale tą "kulką" zainteresowałem się przede wszystkim dlatego, żeby mieć w domu, pod ręką coś, co można w wolnej chwili wziąć i kilka minut poćwiczyć. Tak więc zostanę przy tym, chociaż ten pomysł (plus jeden poprzedni..

) też jest dobry.
@ sobrus
To właśnie o tej nazwie od początku myślałem, ale nie mogłem sobie przypomnieć. Znalazłem nawet na jednej aukcji:
http://www.swistak.pl/aukcje/1122140.html
Co prawda sprzedający w tym momencie nie wystawia, ale może jeszcze ma. Cena w każdym razie jest już dużo bardziej zachęcająca. Zastanawia mnie tylko, jak w końcu jest z tymi dodatkowymi drganiami - na jednej aukcji piszą, że jest to szkodliwe i niepożąden, tutaj, że powoduje dodatkowe zalety. Każdy chwali swoje jak zawsze..