Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2006, 12:06   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zarejestrować możesz się na polskim ebay'u i myślę, że wszelkie instrukcje już też w języku polskim będą tu umieszczone. Co do kupowania i opłat to przede wszystkim musisz się dowiedzieć od sprzedającego, czy zgadza się na wysłanie towaru za granicę i jakie wiążą się z tym koszty. Większośc firm wysyła już swoje towary na cały świat, więc z tym nie ma problemów, ale jednak koszty przesyłki trochę kosztują. Myślę, że 15 dolarów to jest minimum i dotyczy to raczej niewielkich i lekkich rzeczy, natomiast np. już jakiś aparat fotograficzny to może być i 50 - 60 dolarów, a nawet więcej (mnie przesyłka laptopa i to do Chicago, a nie Polski kosztowała ok. 60 dolarów).

Zacznij od polskiego ebay'a, a jeśli będziesz miał jakieś szczegółowe pytania, mogę zapytać siostry, która mieszka w stanach i często tam kupuje.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post