Witam !
Dzięki @
epol
Tak się składa, że przedwczoraj kolega na GG też mi podsunał te linki. A wiesz czemu o tym nie wiedziałem - bo okazało się, że pod FF jakoś ta strona POP'a dzwnie mi działała !! - albo wyskakiwały inne strony po kliknięciu np. w menu PROMOCJE, albo w ogóle nie było aktywnego odnośnika - a jakoś nie domyśliłem się, że to wina przeglądarki - tylko myslalem, że może Orange specjalnie "psuje" działanie tej strony, aby zachęcic ludzi do ORANGE GO.
Natomiast co do oferty - jesli ktoś więcej rozmawia - to naprawdę jest to bardzo zachęcające. Szczególnie te pakiety minut - bo niestety sms jak zwykle w takich przypadkach są tylko w danej sieci. Aczkolwiek jak na razie chyba zostanę w Orange GO - po prostu mało dzwonię i obawiam się, że biorąc taki pakiet bym stracił - gdyby ten za 6 zł był na cały miesiąc - to jeszcze - ale tylko na 14 dni - nie opłaca mi się na razie. Szczególnie, że w podstawowej ofercie POP jest droższy - w sieci/na stacjonarne. Ale jakby się to zmieniło (czyli wiedziałbym, że to wykorzystam), to jeśli będzie nadal możliwość to będę emigrował z Orange GO do POP'a
Natomiast co do programu Profit - czytałem o nim, tylko żeby się zapisać trzeba albo bardzo dużo przez chyba 3 miesiące wydać (lub po prostu uzupełniać konto), albo też być u nich chyba od 2 lat - więc dla mnie jak na razie to nieosiągalne.
Pozdrawiam
ro29