Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2006, 17:54   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez tom-as
Jeszcze inaczej (przynajmniej u mnie) - jako dysk wymienny. Olympusa też tak rozpoznaje.

BTW matrycy - dane z instrukcji
Kod:
Liczba efektywnych pikseli - 9.0 milionów pikseli

Matryca CCD - 1/1.6 cala Super CCD HR. Całkowita liczba pikseli 9,24 miliona.
no właśnie o to mi chodzi

moja karta pamięci wsadzona w czytnik nazywa się Canon S2 IS

a Canon bez sterów jest widziany tak jak na pierwszej focie.

czytnik bez karty

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:18
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post