Dyskusja: Zakup kompa
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2002, 22:39   #3
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: Zakup kompa

Cytat:
mati1700 napisa***322;(a)
Czym różni sie pamięć ddr 2100 pc266 od ddr 2700 pc333.Czy tą drugą można użyć z każdą płytą główną?
Jeszcze pytanko do karty graficznej.Otóż są 3 wersje Radeona 8500 (strona www.prolink.com.pl).Ja wybrałem ten "średni model" tzn. średni cenowo ,bo jest jeszcze tańszy i droższy.Czym one się różnią?
Proszę się nie śmiać jeżeli moja nie wiedza was poraża ,ale ostatnio narobiłem sobie zaległości lekturowych więc nie bardzo się orientuję w hardwarze.
Pamieci te roznia sie szybkoscia. Pamieci pc333 oplaca sie tylko wtedy kupic gdy pracujesz na komputerze profesjonalnie tzn. gdy tworzysz grafike lub obrabiasz cyfrowo filmy lub muzyke. Jezeli nie to nie zobaczysz na kompie rzadnej roznicy, a wydasz niepotrzebnie ok. 50 zl. jesli chodzi o karty graficzne to podzielam zdanie ZiP -a. Jesli grasz to kup sobie GeForce 3 lub GeFrce 4 Ti4200.
Acha nikt sie tu z nikogo nie smieje (przynajmniej ja) bo przeciez nie o to tutaj chodzi.....
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow
murt jest offline   Odpowiedz cytując ten post