Witam !
Cytat:
|
Napisany przez epol
Mam ten sam problem pod FF. Te zolte menu z lewej dziwnie reaguje na klikniecia, tak jakby kilka lini nizej. Korzystam tam z rozwijanej listy  (...)
|
Tak, tylko że ta rozwijana lista też u mnie dziwnie działa - przed chwilą patrzyłem i było ok - ale poprzednio jak próbowałem ją otworzyć, to się nagle przeniosłem do ... bramki sms
Cytat:
|
Napisany przez epol
(...)
Bywa czasami tak, ze zostanie mi, np pare minut, a termin sie konczy, wiec doladowuje nastepny pakiet. Minuty/SMS sie sumuja, a okres 14/30 dni liczy sie od dnia aktywacji nowego pakietu  IDEE trzeba pochwalic za to, ze te pakiety dzialaja nawet wtedy gdy waznosc konta na polaczenia wychodzace wygasla 
|
A to ciekawa informacja - czyli mam to rozumieć tak, że np. mam jeszcze na koncie powiedzmy 12 zł, kończy mi się termin i musiałbym załadować, bo stracę kasę - a tak mogę np. dzień przed końcem wykupić pakiet i mam miesiąc rozmów na stacjonarne/Orange ?? Oczywiście do innej sieci nie zadzwonię - wiadomo. Ale i tak to ciekawie brzmi - mhm

Szczególnie jak np. nie miałbym kasy na doładowanie - ale nie tylko ...
Cytat:
|
Napisany przez epol
(...)
Zgloszenie zawsze mozna wczesniej wyslac  Tak jak piszesz sa chyba to 3 miesiace i jakas tam kwota rzedu 100-200zl za ktora trzeba doladowac.
|
Trzeba najpierw być w Orange 3 miesiące oraz mieć przez ostatnie 3 miesiące łączne doładowania za min. 120 zł (lub być w sieci od 2 lat). Jak na razie takie sumy za telefon mi nie grożą
Aczkolwiek jeśli ktoś już załapie się do tego programu i trochę wydaje na telefon - oraz nie zmienia sieci - to korzyści z tego jakieś ma (np. co pół roku dostaje się 300 pkt za staż, a za to można wziąść pakiet 40 minut na miesiąc - itd.)
Pozdrawiam
ro29