Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2006, 11:34   #21
sherrif
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 08.09.2004
sherrif zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
Właśnie se sprawdziłem zawartość konta email na o2 nie używanego od dłuższego czasu i co się okazuje jest zapchane spamem po brzegi
Oto treść z ciekawszych spamów (chyba frajerów szuka)

Reszte wiadomosci to różnego rodzaju wiadomości z virusami (wyleczone) reklamy łacznie 650 MB spamu. Konto raptem nie używane pare miesięcy :\
Aż dziw że się tyle tego nabrało ciekawe czy ktoś pobije ten wynik
Dzisiaj dostalem przez o2
Cytat:
Pilnie potrzebne wsparcie finansowe

Zwracam sie z prosba o pomoc w sprowadzeniu zwlok z Wloch mojego przyjaciela który nie posiada
rodziny.
Koszt jest zbyt wysoki i mnie nie stac na tyle a wynosi ok. 15.000 tysiecy zlotych. Jestem
załamana ta sytuacja.
Z tego co wiem podobne problemy ma wielu polakow a instytucje, do ktorych sie zwracaja nie sa
w stanie pokryc calosci kosztow z tym zwiazanych.

Prosze pomozcie spoczac czlowiekowi na ziemi polskiej.

Wplat mozna dokonywaa na nr. konta 50102055581111152202400136. z dopiskiem wsparcie na dane
Ewelina Majewska.

Okazcie serce. Prosze.

Informuje rowniez ze nie jest to spam a ludzie nie umiejacy opkazac szacunek zmarlej osobie
niech poprostu skasuja tego maila.
Patrzac na tresc to chyba wysyla ten spam ta sama osoba i jeszcze te zalosne zdanie na koncu. Moglby ktos wreszcie ktos za dupe wziac tego dziada i przykladnie ukarac (tak aby innym sie odechcialo tego typu akcji) bo tak naprawde to jest wyludzanie pieniedzy (ciekawe ilu naiwnych mu wyslalo $)
sherrif jest offline   Odpowiedz cytując ten post