Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2006, 23:35   #40
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Ja bym chciał, żeby ten człowiek znalazł się w takiej sytuacji, bo może wtedy w końcu zrozumiałby, co robił tym zwierzętom (bo naprawdę nie sądzę, żeby robiąc to był tego rzeczywiście świadomy..). Natomiast nigdy nie zrobiłbym sam czegoś takiego. W tym momencie przestałbym się tak naprawdę różnić od niego, bo czy ktoś na coś takiego zasłużył, czy nie, wykonanie tego to barbarzyństwo..
a ja tak szczerze mowiac mysle, ze "to cos" wiedzialo co robi i bylo tego swiadome.. a co gorsza bylo przy tym widac wielka wprawe.. <- naprawde przykro pisac takie rzeczy..
a co do kary.. ja tez uwazam, ze ten ktos powinien zostac potraktowany, tak jak te zwierzatka.. tyle, ze ja rowniez nie moglbym sie zdobyc na cos takiego..