Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2006, 20:15   #3
Dehumanizer
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.11.2005
Dehumanizer w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
@Dehumanizer
Są ripkity z DVD9 do DVD5, nie ma natomiast MULTIDVD5. Więc jeśli chcesz zrobić ripa to musisz pogodzić się ze stratą części wstawek czy muzy.
To musiałem źle przeczytać Więc jeśli tylko tak można by to na DVD5 przerobić, to odpada, to jRPG, więc wstawki są cholernie ważne... Chociaż pamiętam, jak gdzieś kiedyś czytałem o rozbiciu na 2 DVD5 którejś częsci Wild ARMs, która była właśnie na nośniku DVD9, ale chyba wolę spróbować DL, niż coś zepsuć

Cytat:
Napisany przez Berion
Ewentualnie możesz spróbować downsamplingu *.pss, ALE: musisz mieć tabelę z LBA munge'a, i LBA płyty, które trzeba w miare wiernie odbudować.

A i tak nie ma pewności czy wszystko zmieści się na DVD5.
Nie dość, że nawet nie wiem, co to jest, a jak jeszcze mówisz, że się może nie zmieścić, to nawet nie będę próbować.

Cytat:
Napisany przez Berion
Jeśli chcesz to wypalić na DLu to nie wiem, być może będziesz potrzebować toxic dual layer patcher - zaznaczam być może, ponieważ nigdy nie nagrywałem DVD9 innych niż GT4.
Takie małe pytanko - co robi ten program? Tzn. co on takiego patchuje? Bo jednak będę to nagrywał na DL'u, z tych 3 opcji najpewniejsze mimo wszystko według mnie... I pytanko - jakie płyty DL są najlepsze?

Pozdrawiam, dziękuję za pomoc i rozwianie kilku wątpliwości
Dehumanizer jest offline   Odpowiedz cytując ten post