Cytat:
Napisany przez Berion
@Dehumanizer
Są ripkity z DVD9 do DVD5, nie ma natomiast MULTIDVD5. Więc jeśli chcesz zrobić ripa to musisz pogodzić się ze stratą części wstawek czy muzy.
|
To musiałem źle przeczytać

Więc jeśli tylko tak można by to na DVD5 przerobić, to odpada, to jRPG, więc wstawki są cholernie ważne... Chociaż pamiętam, jak gdzieś kiedyś czytałem o rozbiciu na 2 DVD5 którejś częsci Wild ARMs, która była właśnie na nośniku DVD9, ale chyba wolę spróbować DL, niż coś zepsuć
Cytat:
Napisany przez Berion
Ewentualnie możesz spróbować downsamplingu *.pss, ALE: musisz mieć tabelę z LBA munge'a, i LBA płyty, które trzeba w miare wiernie odbudować.
A i tak nie ma pewności czy wszystko zmieści się na DVD5.
|
Nie dość, że nawet nie wiem, co to jest, a jak jeszcze mówisz, że się może nie zmieścić, to nawet nie będę próbować.
Cytat:
Napisany przez Berion
Jeśli chcesz to wypalić na DLu to nie wiem, być może będziesz potrzebować toxic dual layer patcher - zaznaczam być może, ponieważ nigdy nie nagrywałem DVD9 innych niż GT4.
|
Takie małe pytanko - co robi ten program? Tzn. co on takiego patchuje? Bo jednak będę to nagrywał na DL'u, z tych 3 opcji najpewniejsze mimo wszystko według mnie... I pytanko - jakie płyty DL są najlepsze?
Pozdrawiam, dziękuję za pomoc i rozwianie kilku wątpliwości