Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2006, 06:56   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Mnie zastanowiła wizyta Kaczora w Waszyngtonie. Spodziewałem się że Bush
złapie go w objęcia i wyściska, wydawało mi się powiem że obaj są ulepieni z
podobnej
gliny. Poglądy prawicowe, bezkompromisowe tępienie przeciwników politycznych,
zakompleksienie, religijność bardziej ostentacyjna aniżeli fanatyczna, dążenie
do
pisania historii od nowa. Tymczasem nic takiego się nie stało. Dlaczego? Nie
sądzę
aby Kaczor mógł Busha czymś urazić: Kaczor nie mówi po angielsku - trochę duka
na poziomie jednorocznego kursu tego języka, tłumacz z pewnością wygładzał
wypowiedzi a Bush jest wbitym w garnitur prostakiem z Teksasu, który karierę
zawdzięcza bogactwu i sławie ojca. Chamskie wypowiedzi nie robią na Bushu
specjalnego wrażenia, spływają po nim jak... po kaczce. Jeżeli więc nie dogadali
się to Kaczor się Bushowi nie spodobał; Bush najwidoczniej uznał Kaczora za
zbyt myślącego i nie dającego się łatwo sterować. Czyli po prostu że nasz Kaczor
poniekąd przewyższył tamtego inteligencją.
Skoro tak - to szok.
gdzieś Ty ten fakt medialny wynalazł

ja widziałem, że się panowie prezydenci "obwąchiwali" ostrożnie - pierwszy raz się widzieli, niechęć bzdura na kaczych łapach, tak jak i cała Twoja wypowiedź.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post