co chcecie manta ma najlepsze plyty

brudne (!!!) i ze skazami - nikt takich nie robi! Nawet tak zachwalane Hawki, mimo ze maja moze jeszcze wieksze skazy na powierzchni zapisywalnej, to jednak w pudelkach sa calkiem czyste! I w dodatku Hawki niestety dzialaja mi w stacjonarce!!! To skandal, chyba przesiade sie na plyty MediaStore. Co prawda wypalaja sie bez zajakniecia ale ich powierzchnia usiana jest przepieknymi kropkami! Jaki to efekt daje pod swiatlo... Jezeli zawiode sie na MediaStore to juz chyba CMC mi pozostanie
Poza tym chyba tylko te firmy produkuja nosniki z indeksem predkosci x4. Skoro plyta palona na x4 dziala tak samo jak ta palona x16 to po co przeplacac?
Polecam je szczegolnie jako NAJLEPSZE NA RYNKU testery nagrywarek i czytnikow - i zapraszam do wszystkich "DOBRYCH" hipermarketow. Do kazdych 100 plyt dwie zgnile cebule GRATIS! oraz sto pierwsza plyta AZULx52 za 50gr!.
Btw juz na powaznie to zmienia mi sie zdanie na temat plyt esperanza... dobrze zapakowane, bez widocznych okiem wad i zawsze MCC albo TY. Moze to i fake ale dzialaja niezle (moja spawarka nawet overspeed x8@x12 pozwala co jej sie nie zdarza). Ktos ma podobne odczucia?
@edhunter
___001 .. hmm to chyba gdzies w ChRL? Na szczescie ta firma robi takze plyty z wyzszej (ok 20cm) polki :
AVB