Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2006, 15:18   #113
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Wiesz @andrzejj9 - może i masz trochę racji - ale trzeba na to spojrzeć z dwóch stron. Bowiem jak tu się nie cieszyć, skoro zdobywamy pierwszy (i chyba ostatni ) medal na olimpiadzie, a jest to dopiero nasz 7 w historii ZIO !!! Po drugie - jest to jednak chyba najbardziej utalentowana młoda zawodniczka w sportach zimowych - jeszcze nadal juniorka - a okazała się lepsza od wielu starszych, bardziej doświadczonych zawodniczek.
Tylko potwierdzę - ja jej sukcesu w żadnym razie nie ujmuję, bo występ był piękny i osiągnięcie także wspaniałe. Mi chodzi o tą.. sam nie wiem, czy mentalność, czy po prostu falszywość osób, które jeszcze kilka dni temu na niej psy wieszali, a teraz będą ją chwalili pod niebiosa, a na dodatek mówić, że oni zawsze w nią wierzyli, wiedzieli, że zdobędzie medal itp.

To w ogóle trzeba zmienić w naszym sposobie myślenia - takie wręcz gnojenie tych, którzy sukcesów (wielkich) nie osiągają. Niewiele jest sportowców takich, którzy wygrywają zawsze i wszędzie. Większość jest takich, która dąży do celu, ale żeby do niego dojść potrzebuje wsparcia. I dawania tego wsparcia powinniśmy się nauczyć..

Nie jest sztuką być przy zwycięzcy, trudniej wspierać przegranego...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post