Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2006, 20:21   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez tom-as
@andrzejj9 z tych aparatów, które wymieniłeś osobiście jakoś mi najbliżej do Canona i to właśnie z tych 4ech bym wybrał jego. A najdalej w stawce to chyba Sony się znajduje. Może robi zdjęcia świetne, ale widziałem zrobione odbitki z jakiegoś innego modelu Sony i wyszły tandetnie Wszystkie wpadały w jakiś taki dziwny czerwony odcień. Osobiście bym się od Sony powstrzymał mając do wyboru m.in. canona.

A teraz może jeszcze Ci małego klinika wbiję (choć niekoniecznie). Brałeś pod uwagę Panasonica FZ8 ?? Coprawda nie posiada on wizjera, ale reszta jest OK. Cena porównywalna z Canonem.
Wiesz.. "jakiś" model Sony robiący złe zdjęcia nie świadczy nic o tym.. To chyba tylko Canon ma praktycznie każdy model udany, a jakby cofnąć się w przeszłość to pewnie też gorsze by się znalazły.

Na razie muszę to Sony obejrzeć na żywo, bo w kilku kolejnych testach, które udało mi się znaleźć, renenzenci też opływają w zachwyty.

Jak możesz, podaj jakiś link do tego Panasonica. Szukałem chwilę, ale nie mogłem nic znaleźć..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post