Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2006, 01:25   #1
adbok
Guru

Data rejestracji: 11.05.2003
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Exclamation KGB ale Archivizer ;)

Witam
Przegladajac jakies stronki w necie natrafilem na wypowiedz jakiegos goscia o programie
"KGB Archiver" byl zachwycony jego mozliwosciami !! dzieki tej opinni postanowilem sie nim pobawic. Pobralem i troche testowalem wyniki w pakowaniu naprawde dobre. Przewyzsza *zip,*tar,*tgz (tylko te sprawdzalem) Minusem programu sa wymagania niby ze na oficjalnej WWW pisze "1,5GHz i 256MB RAM jako niezbędne minimum" ale zastanawiam sie czy to wogole pojdzie;/ do szykiej kompresji potrzebny jest prawdziwy kozak! mi podczas kompresji potrafil uzywac do 800mb!!! czyli tyle co nie jedna najnowsza gra. Program jest 32bit a ja jade na xp x64 wiec pewnie jakas roznica jest miedzy zwyklym xp a 64. Jesli ktos bedzie sie chcial pobawic to prosze sie podzielic informacjami o czasie kompresji. Nie chce mi sie czekac az najwyzszy proces kompresji przejdzie do konca wiec podziele sie aktualnymi wynikami:

Czy ktos z forum uzywa tego programu? Jako ciekawostke dodam ze znalazlem plik (Microsoft Office Beta) ktory spakowany tym programem zajmowal az 1.44MB!! a przed ponad 500MB!! Co o tym sadzicie ?

"KGB Archiver jest kompresorem o niewiarygodnie wysokim poziomie kompresji. Przewyższa on możliwościami nawet tak wydajne kompresory jak 7zip i UHARC. Niestety jego moc kompresji przekłada się na wysokie wymagania sprzętowe Zalecam procesor taktowany zegarem 1,5GHz i 256MB RAM jako niezbędne minimum. Do zalet archiwizatora należy również szyfr AES-256 używany do szyfrowania archiwów. Jest to jeden z najsilniejszych szyfrów znanych człowiekowi."
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online