Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2006, 02:02   #19
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matefusz
Witam. Podobno jest program który automaczytnie przebija interesująca nas aukcję? Można w nim ustawić limit ceny do jakiej chcemy licytować. Spotakł się ktoś z czymś takim? Ja szukałem i nic nie znalazłem :/
A możecie mi wyjaśnić, po co taki program? Przecież maksymalna cena na Allegro działa tak samo..

Ja jak interesuje mnie jakaś aukcja, to decyduję, jaką cenę jestem w stanie maksymalnie zapłacić i taką proponuję. Jeśli ktoś mnie przebije niżej, to Allegro automatycznie wprowadzi wyższą moją ofertę. Jeśli ktoś przebije powyżej mojego maksimum to nie kupię, ale ze względu na własną wcześniejszą decyzję.

Jedynym mankamentem tego jest, że teoretycznie sprzedający może z fikcyjnego konta, lub z konta znajomego podpijać sztucznie cenę, a potem wycofywać oferty, ale przy drobnych kwotach raczej się to nie opłaca, poza tym można maksimum ustawić niedługo przed końcem aukcji.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post