Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2006, 02:11   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zawieszający się komputer..

Mam od kilku tygodni taki męczący problem z komputerem, że nagle wszystko się zawiesza i pojawia się mniej więcej taki ekran:

Podejrzewam grafikę ze względu na to, że dzieje się to albo przy jakiejś grze, albo przy wygaszaczu ekranu, ale skomplikowanym graficznie. Dodatkowo czasami (to w trakcie gry) potrafi jeszcze przez kilka sekund grać muzyka (ale komputer już wisi).

Z tym, że nie wiem, co mogłoby to być w grafice, bo chłodzenie mam założone bardzo dobre, karta nie jest podkręcana (wręcz przeciwnie - skręciłem ustawienia na najniższy poziom z programu dołączanego z kartą). Zastanawiam się, czy może zasilacz, bo ten generalnie jest słaby i już planowałem jego wymianę, ale czy może się to w taki sposób objawiać?

ps: karta to GeForce IV Ti4200 Gainwarda

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online