Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2006, 01:35   #10
ryba120
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.02.2005
ryba120 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez lukk21
a z jakiej paki w tym linku po pierwsze testujesz Nec'iem jedna płytke z prędkościa 5x a druga 8x?? przeciez wiadomo że ta 1 bedzie miala lepszy wynik..po drugie dlaczeo inne pliki?? jak juz to nagraj ten sam materiał na 2 plytki i wtedy porównanie..a po trzecie dlaczego płytke wypalona przez BenQ testujesz na necu?? potestuj płyte Benq w Benq..a może akurat Nec nie lubi płyt wypalonych przez Benq

a na koniec dlaczego płyta wypalana 4x?? akurat verby bardzo lubia byc wypalane 8x
Dla tego różne pliki (filmy) ponieważ nie nagrywałem specjalnie dla testów, tylko dla siebie dwa inne filmy do oglądnięcia na DVD stacjonarnym.
Co ma materiał wspólnego z jakością nagrania skoro i tak płytka z mniejszą ilością materiału wypalonego na BENQ wypadła gorzej od płytki nagranej na NEC-u gdzie materiału wypalanego jest więcej.
Jeśli chodzi o prędkość i nagrywarkę to zrobiłem jeszcze raz testy.

Tym razem test na BENQ
Verbatim DVD+R x16 Printable palona na BENQ1640 bios BSLB
(prędkość mniejsza powinno być lepiej)

Verbatim DVD+R x16 Printable palona na BENQ1640 bios BSLB
test na NEC-u 3520A bios Liggy's 3.06 z prędością x5 a nie x8.

Dla przypomnienia taka sama płytka Verbatim DVD+Rx16 Printable palona na NEC-u 3520A bios Liggy's 3.06 (Też film tylko inny)

Chcę tylko powiedzieć, że u mnie lepiej nagrywa NEC niż BENQ i wcale nie opieram się na wynikach testów tylko moje opinie oparte są o wyniki praktyczne.
Niezawodność w trakcie odtwarzania filmów na DVD stacjonarnym (Panasonic S35, Emperor III)

Ostatnio zmieniany przez ryba120 : 26.02.2006 o godz. 01:40
ryba120 jest offline