Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2006, 12:42   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez s_tuden_t
to fakt...
w prawdzie nigdy nie mialem stycznosci z P-200 ale dopuki nie kupilem sobie aparatu czesto bawilem sie aparatem siostry, podobny model- sony DSC P-73

i powiem, ze zdjecia z tego aparatu wychodza naprawde ladnie, filmiki w rozdzielczosci 640x480 tez wychodza calkiem przyzwoicie i rejestrowany dzwiek jest wyrazny.

przykladowe zdjecie z soniaka, ja z moim chrzesniakiem
To jeden z poprzednich modeli, ale skoro już on robił dobre zdjęcia, to trudno podejrzewać, żęby w kolejnych modelach coś się zmieniło na niekorzyść..

Generalnie coraz bardziej mi się ten Sony podoba. Tylko z wyglądu nie wygląda zachęcająco, ale muszę go obejrzeć na żywo i nie jestem pewien, czy nie trzeba do niego specjalnych kart, co byłoby dość dużą wadą, bo mam w domu jedną 1GB wolną kartę i szkoda byłoby mi pieniędzy na dokupywanie kolejnej.

Pozostaje jeszcze kwestia formatu filmików. Pytałem już wcześniej, ale powtórzę - czy można taki zwykły AVIk (albo MOV - bo w takim nagrywa Panasonic) przekonwertować do takiego formatu jaki ma Pentax (divx), żeby mniej zajmował?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online