Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2006, 13:45   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus
Zawsze takie same wzorki sie pojawiaja na ekranie? to niestety mi wyglada na padnieta grafike... oczywiscie moge sie mylic, ale procesor, plyta i zasilacz raczej powoduja BSOD lub wychodzenie aplikacji do windows, a wzorki na ekranie to raczej grafika.
Czy programy obciazajace CPU a nie obciazajace grafy takze powoduja taki efekt?
Najlepiej byloby sprawdzic czy z inna karta tez takie rzeczy sie dzieja
Inną grafikę móglbym generalnie sprawdzić, ale to nie będzie do końca wiarygodny test, bo jeśli to jednak zasilacz, to inna słabsza grafika (bo drugiej takiej samej nie mam) będzie potrzebowała niższego napięcia i tym samym może nie powodować podobnych problemów..

Wzorki raczej są takie same, chociaż czasami kolorowe (zwłaszcza bezpośrednio po zawieszeniu). W przypadku zawieszania się przy wygaszaczu najczęściej jest po prostu czarny ekran i migająca dioda na monitorze (wtedy już wiem, że komputer jest zawieszony..). Teraz jestem na innym komputerze, ale potem wrócę do tamtego i będę się bawił.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post