Dyskusja: UWAGA Buble!!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2006, 22:18   #22
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
ehh... jak tak czytam to czasy HITów mi sie przypominaja... Ja potrafilem skopcic nawet Verabtimki ale to wina biosu byla
ostatnio szukając starej wersji DVDDecryptera, wygrzebałem czerwonego HITa NEC jej nie widzi a DVD-Rom Samsung częściowo, wydając przy tym odgłosy jakby miał się rozlecieć. co HIT to HIT, ale Datexy, niby ta sama stajnia a działają jeszcze starsze.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post