Problemy z kopiowanie plyty z polskim lektorem 2005/2006
Może komuś udało się skopiować płytę nawigacyjną Blaupunkt Polska/Czech DX z polskim lektorem 2005/2006 w innym programie niż Alkohol lub CloneCD. Wypaliłem już chyba 30 szt różnych płytek - rózni producenci. Próbowałem różnych ustawień i nic. Płyta nie dział w C klasie 220 CDI z 2003 roku. Raz na płytce TDK zainstalowała się płytka ale niestety nie udało się ustawić żadnego adresu bo pojawił się komunikat bym włożył płytę nawigacyjną. Nagrywałem ją Alkoholem 120 na ustawieniach SD 2/3. Wypalona płytka za pomocą CloneCD 5261 z profilem SD_3.ccp niestety nawet nie zaczeła się instalować. Korzystam z napędu NEC w kompie Fujitsu Siemens L1310 G. Co ciekawe "oryginał" z którego próbowałem dokonać kopi jest nagrany na TDK i chodzi bez żadnych problemów.
Jest jeszcze inna sprawa płytki które nie działają u mnie działają np. w ML z 2003, w S klasie z 2002 i tam nie ma problemu.
Może macie jakieś sugestie co do programu którym mógłbym taką płytkę skopiować ?
Z góry dziekuję nawet za najkrótsze sugestie.
P.S. Może ktoś ma jakiś inny profil do CloneCD który wykonuje poprawną kopie tej płytki ?
|