Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2006, 19:11   #3
Dewey
Bywalec

Data rejestracji: 08.11.2002
Dewey w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No tak właśnie przeczuwałem, że ktoś może zapronować Scenarista. Problem w tym, że jakieś 2 godziny temu (już po napisaniu tego tematu) ściągnąłem Scenarista i nie wiem gdzie tam jest podgląd :/ Na początku zainstalowałem wersję 3.1, ale niestety program po mniej wiecej 2 minutach działania sam się wyłącza (nawet nie zdąrzyłem wczytać do końca pliku m2v). Zassałem więc wersję 3.0 i jak już pisałem nie wiem gdzie wejść żeby zobaczyć podgląd.

Zainstalowałem również program DVDComposer i ogólnie jest on bardzo podobny do DVDMaestro. Wczytałem plik .m2v i .ac3 a nawet napisy ze zwykłego pliku txt ! Problem w tym, że jak puszczam "Preview" to nie słychać dźwięku (za to jest obraz i są napisy). Przeczytałem na oficjalnej stronie, że program ten nie posiada własnego dekodera ac3 i radzili żeby zainstalować ac3filter. Sęk w tym, że mam ac3filter a dźwięku jak nie było tak nie ma

Spytam się może od razu na przyszłość. Czy te programy: dvd movie factory,
DVD Architect, DVD X Maker, DVDit!, mydvd 8 posiadają funkcję na której mi zależy? Naprawdę recę opadają. Tyle ile ja zainstalowałem dzisiaj programów do auhoringu, to się w pale nie mieści i jak na razie nie trafiłem na żaden który dałbymi tą jedną bzdurną funckję, którą posiada DVDMaestro.
Dewey jest offline   Odpowiedz cytując ten post