Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2006, 20:23   #4159
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
tzn. do prasy?
wow!
zawarles tak duzo informacji w trzech wyrazach,
pozdro
gdy usłyszałem o kaczyzmie, to już wiedziałem, że to prasia grypa będzie.

wedle pismaków:

miałem zdechnąć na AIDS
na SARS
na Creutzfeldta-Jacoba
kuźwa, już sam nie pamiętam o czym pismaki pisali.

nie zdechłem ja, nikt z rodziny, pies, na AIDS umarło mniej osób niż na grypę...

ale prasia grypa jest najgorsza - atakuje mózg.

najgorszą zarazę widzę rano, jak kilka osób za******a do kiosku po wybiórczą, bo ****a przed przeczytaniem nie wiedzą co o "myśleć" o wszystkim, mają pustkę poglądową w głowie, potrzeba im opiniotwórczego szmatławca i wtedy już są mądrzy.
ed hunter jest offline