Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.03.2006, 16:12   #119
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dostałem w promocji razem z aparatem ładowarkę ActivePower wraz z 4 akumulatorkami NiMH 2100 tej samej firmy. Firma niby żadna, ale póki co jestem pozytywnie zaskoczony.

Akumulatory ładują się ok. 3,5 godziny, ich temperatura w trakcie ładowania prawie wcale nie wzrasta. Ładowarka może być zasilana z sieci lub z 'zapalniczki' w samochodzie.

Na 1 ładowaniu zrobiłem ok. 600 zdjęć, wszystkie z LCD i 99% z flashem - jak dla mnie rewelacja.

Ciekawe tylko, czy po kilku-kilkunastu ładowaniach będą tak samo dobrze trzymały
Dołączone obrazki
-akum.jpg 
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post